ALİ BABA ANAOKULU

Vizyon: İSTİYORUZ Kİ; Ali Baba Anaokulu, Milli Ve Manevi Değerleri Ve Eğitim Teknolojileri İle Donatılmış, Öğrencilerinin Yeteneklerini İyi Kullanabilen, Öğrenmeyi Öğretmeyi Temel Gereksinim Sayan Bireyler Yetiştiren Bir Kurum Olsun. Böylece Kurumumuz; Mükemmellik Anlayışı İçerisinde; Sürekli Değişimi Ve Gelişimi Benimseyerek Hizmetin Yürütüldüğü Çevrede Ahlak, Bilim, Kültür ve Sanat Merkezi Olsun.

Misyon: Ali Baba Anaokulu Olarak; *Milli Eğitimin Temel Kanununun Belirttiği Genel Amaçlar Çerçevesinde Atatürk İlke Ve İnkılapları’na Bağlı, *Türk Milletinin Milli, Manevi ve Değerlerini Benimseyen, Koruyan Ve Geliştiren, Bunları Davranış Haline Getirmiş, *Yaşamı Seven, Kendini, Doğayı Ve Doğada Yaşayan Canlıları Seven, Koruyan, *Birlikte Çalışmayı Seven, Aynı Zamanda Bağımsız Kararlar Alabilecek, *Yeteneklerini Keşfetmeye ve Kullanmaya Meraklı, *Güvenli Ve Mutlu Bireyler Yetiştirmektir.

Başarılar: Ali Baba Anaokulu idareci ve öğretmenleri 2020-2021 eğitim öğretim yılında eTwinning de 11 farklı projeye 25 katılım sağlamıştır.

Saatler: 08:00/13:00 13:00/18:00
Isınma: Doğalgaz-Kaloriferli
Servis Bilgisi: 1 adet servis vardır.
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: eTwinning, BAKKA, Erasmus, TUBİTAK

WEB - https://alibabaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - Esentepe Mah. Esendere Sok. Baltacıoğlu Anadolu Sit. B.No 8 N1 Safranbolu

Yerleşim Yeri - Esentepe Mah. Esendere Sok. 8/1 Safranbolu/KARABÜK

Ulaşım Her türlü kara ulaşım aracı

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL Merkezi: 8 km İlçe Merkezi(Hükümet Konağı): 2,5 km